Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA OCTAVIAÁr: 3.190.000 Ft -
SEAT ALHAMBRAÁr: 11.900.000 Ft -
OPEL INSIGNIAÁr: 3.190.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 4.711.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 4.990.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.890.000 Ft -
KIA CEE'DÁr: 2.080.000 Ft -
AUDI A6Ár: 5.850.000 Ft -
VOLKSWAGEN POLOÁr: 899.000 Ft -
MAZDA 323Ár: 449.000 Ft -
SKODA FABIAÁr: 1.690.000 Ft -
CITROEN C5Ár: 2.455.000 Ft